De balans terugbrengen tussen mens en business, met leiderschap als de verbindende schakel. Het is dé manier om tot een duurzame en succesvolle organisatie te komen. En het is de overtuiging waarin Jos Groen en Peter Vader elkaar vinden. Open leiderschap, daar draait het om. Jos leerde het in de praktijk. Onder zijn leiding transformeerden verschillende organisaties van de meer klassieke structuur – waarin het vaak ontbreekt aan transparantie, vertrouwen en inclusiviteit – naar een open organisatie waarin deze kernwaarden juist voorop staan. Een transformatie die hand in hand ging met een duurzame verbetering van het resultaat. Peter was telkens de verbinder. Hij verzorgde de trainingen die leiden tot meer werkplezier. Coachte medewerkers, sprak hun creativiteit aan, liet hen écht contact maken en samenwerken. Dwars door de organisaties heen. Met als resultaat dat mensen vanuit hun intrinsieke motivatie en passie bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering.

Training
Ruim tien jaar samenwerken en trainen hebben tot mooie resultaten geleid. Nu is het een goed moment voor Jos en Peter om hun kennis en ervaring op het gebied van transformatie, verandermanagement en leiderschap breder te delen. In een training Open Leiderschap helpen ze leiders die stappen willen zetten op weg naar een duurzaam succesvolle organisatie. Leiders die ervoor openstaan om ook met zichzelf aan de slag te gaan. Juist nú, in een tijd waarin de coronacrisis veel bedrijven noopt tot verandering. Ongewilde verandering, omdat de business wegviel en ze hun bedrijf een heel andere draai moeten geven. Of onverwacht, omdat een bedrijf als vanzelf lijkt te groeien met alle uitdagingen die ook dat met zich meebrengt.

In zes dagdelen komen alle thema’s van het open leiderschapsmodel aan bod. Ieder dagdeel is tegelijk een bedrijfsbezoek, waarbij de ontvangende CEO zijn of haar visie deelt op open leiderschap. En er zijn gastsprekers als professor Herman van der Meulen, docent en coach aan de Nyenrode Business Universiteit, die tevens de wetenschappelijke onderbouwing van de training borgt. Naast zijn verbintenis met Nyenrode, biedt Herman vanuit zijn eigen bedrijf ondersteuning aan managers en begeleidt hij verandertrajecten in organisaties.

De duur en intensiteit van de training maken dat deelnemers zich het model volledig eigen maken, weten hoe het te implementeren of die fase zelfs al bijna weten af te ronden.

Data: 05 en 22 november, 17 december, 21 januari en 11 februari

Kosten: € 1750,- exclusief BTW. Inclusief lesmaterialen, catering, locatiekosten, enz.

 

Meer informatie? Connect met Jos op LinkedIn en lees zijn blogs en artikelen.

 

Interesse? Maak contact met Jos en Peter.Peter Vader
06 5364 8552
[email protected]

 

 

        

Jos Groen
06 2502 3280
[email protected]