Coaching

Jorink coaching

Jorink Coaching staat voor coachen op persoonlijke wijze: vanuit het hart en intuïtief. Ik luister met gevoel, ik werk vanuit de eenvoud. Duidelijk en helder. Hoe ik dit doe? Door aan te sluiten op jouw belevingswereld en te werken met dat wat er wél is. Positief en waarderend. In een omgeving van vertrouwen, veiligheid en respect. In mijn sessies met jou gaat het over jou!

Zien door inzicht. www.jorinkcoaching.nl

Mijn naam is Jacqueline Jorink. Naast coach ben ik ook werkzaam bij KLM als Senior Purser, (leidinggevende van het team in de cabine). Door het leidinggeven, instrueren, ondersteunen en delegeren, en dankzij mijn opleiding tot DiSC trainer, heb ik ontdekt dat ik een-op-een werken met iemand aan diens persoonlijke en/of professionele ontwikkeling, leuk vind om te doen. 


Ik word er blij van als ik zie dat ik je kan helpen met nieuwe inzichten, dat je in beweging komt en dat je andere keuzes gaat maken. Als coach vind ik niets vanzelfsprekend, maar ik vraag naar verheldering of toets. Daardoor ga je openingen zien en zelf je beeld nuanceren of je oplossing zien. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtief, vanuit de eenvoud, duidelijk en helder, nieuwsgierig en geïnteresseerd.


Ik wil verbinding maken en samen aan de slag te gaan met vragen, die je al langer bezighouden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op een of andere manier niet heel veel verder mee komt. Het kunnen ook vragen zijn over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld werksituaties, waarbij je merkt dat je energie wegloopt. Of als er andere thema’s zijn die je blijven bezighouden.

Contact

06 53 64 85 52

Place Vendome, Dokter van Deenweg 162, Zwolle


© 2022 Peter Vader - Realisatie byMIC