Wie zijn wij

Wie is Peter Vader?

Er zijn van die momenten in je leven dat je voor een verandering staat. Soms omdat het moet, als je omgeving zo’n verandering min of meer bij je afdwingt. Soms ook omdat je heel bewust zelf kiest voor een andere route. Voor mij kwam dat moment in 2009, toen ik stopte als artistiek leider bij de Clinic Clowns. Vijftien jaar lang kon ik al mijn creativiteit en passie kwijt in het contact maken met zieke kinderen. Nu gooide ik mijn werkzame leven over een andere boeg. Alhoewel, met al mijn ervaring als docent, manager en Clinic Clown, ging ik ondernemen. Ik ging trainingsconcepten bedenken, ontwikkelen en uitvoeren op het gebied van communicatie, samenwerking en talentontwikkeling. Maar de basisgedachte bleef dezelfde. Mijn hele leven draait om het maken van contact. Want écht contact is voor mij het fundament van communicatie. Vanuit die gedachte wil ik mensen helpen en verder helpen. Door mijn positiviteit en creativiteit in te zetten. Door te delen en te verbinden en door te zorgen voor interactie met humor, heel veel humor. Veranderkracht met een lach, is niet voor niets mijn motto.

"Veranderkracht met een lach"

Wil je meer weten over Peter Vader en/of de trainingen?

Neem gerust contact op, je kunt ook een email sturen naar [email protected] of bellen op het nummer 06 - 53 64 85 52.

Wie is Jacqueline Jorink?

Ik heb een passie. Ik werk namelijk ontzettend graag een-op-een als trainer/coach aan iemands persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Dat ontdekte ik tijdens het uitoefenen van die ándere passie, mijn werk als seniorpurser bij KLM. De ervaring die ik daar opdeed met leidinggeven, instrueren, ondersteunen en delegeren, neem ik iedere dag mee als trainer en als coach. Net als mijn opleiding tot DiSC-trainer, Familieopstellingen en Socrates Coachen.


Ik word blij als ik zie dat ik kan helpen met nieuwe inzichten, dat iemand in beweging komt en andere keuzes gaat maken. Als coach vind ik niets vanzelfsprekend. Ik vraag naar verheldering en toets wat ik zie en hoor. Zo ontstaan openingen, krijgen beelden de nodige nuance en worden oplossingen zichtbaar. Ik werk intuïtief vanuit mijn hart en de eenvoud. Duidelijk en helder, nieuwsgierig en vol interesse.


Ik wil verbinding met je maken en samen aan de slag gaan. Met vragen die je al langer bezig houden en waar je misschien ook al van alles aan hebt proberen te doen, maar waarmee je op de een of andere manier niet veel verder komt. Of met vragen over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds opnieuw vastlopen in werksituaties bijvoorbeeld. Vragen die maken dat je energie wegloopt. Of thema’s die je bezig houden en waar je last van hebt of mee bezig blijft.

Contact

06 53 64 85 52

Place Vendome, Dokter van Deenweg 162, Zwolle


© 2022 Peter Vader - Realisatie byMIC