Strategie

Organisatiestrategie


In een organisatiesessie draait het om de vraag: wie zijn we, wat drijft ons en wat willen we samen bereiken? In de hectiek van alle dag is het soms goed om de tijd te nemen en met elkaar te verkennen wat er al goed gaat en wat nog aandacht vraagt. En om weer aan te sluiten op de purpose, want dat is wat een organisatie drijft. Het werkt verhelderend en stimulerend om weer vooruitgang te zien voelen. 

Alles is bespreekbaar

In een organisatie sessie zetten we de horloges weer gelijk. We gaan terug naar de basis. Door een setting van openheid en veiligheid te creëren ontstaat de ruimte om te delen wat er gedeeld moet worden. Zonder waardeoordeel, maar puur als informatie en betrokkenheid bij elkaar. Dan is er ruimte om de olifant in de kamer te benoemen of om juist oprechte waardering naar elkaar uit te spreken. 

Wat kan er wél?

Wij faciliteren dat gesprek en luisteren aandachtig mee. We pikken op wat aandacht vraagt en stellen, vanuit pure nieuwsgierigheid, vragen om het te begrijpen. Vaak ontstaat dan focus op de dingen die de komende periode aandacht vragen van het team. Dat maken we helder en concreet, zodat je er de volgende werkdag direct mee kunt starten. Gewoon, wie doet wat en wanneer. Door de energie op de juiste aandachtspunten te richten kan resultaat niet uitblijven. 


Gericht resultaat

Naast de intuïtie van Peter Vader en Cor-Jan Bruggeman maken we tijdens de sessies gebruik van diverse praktische modellen, zoals N.E.U.S. en het kernmodel van leiderschap. Uiteindelijk gaat het ons erom dat de neuzen dezelfde kant op staan en dat duidelijk is wat de komende periode aandacht vraagt. Wij zijn pas tevreden als iedereen vol energie aan de slag gaat om het afgesproken resultaat te behalen. 

Contact

06 53 64 85 52

Place Vendome, Dokter van Deenweg 162, Zwolle


© 2022 Peter Vader - Realisatie byMIC