De Mens werd Digitaal, nu is het tijd dat Digitaal Menselijk wordt!

Het bijhouden van alle technologische ontwikkelingen, de vernieuwing, de automatisering, het verwerken van alle data en tussentijds de menselijke component te bewaken is bijna ondoenlijk. De wereld om ons heen wordt steeds transparanter, grenzelozer en fluïde. Grenzen vervagen tussen virtuele en analoge werelden, tussen mens en machine, tussen biologisch en kunstmatig.

Meerjarenplannen sneuvelen op voorhand want de technologische tsunami raast voort. Veel bedrijven ervaren een tweespalt, in deze transitiefase van de ‘oude’ werkwijze naar de ‘nieuwe’. Werknemers en ondernemers raken overprikkeld en opgebrand. We proberen alle ballen hoog te houden, maar we dienen juist keuzes te maken.

Al deze ontwikkelingen nodigen ons uit onszelf af te vragen wat het is wat ons ‘Mens’ maakt? Wat ons onderscheidt van de machine? Wat heeft werkelijk onze aandacht nodig qua ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op organisatie vlak. Zodat we kunnen bewaken dat computertechnologie ons ondersteunt en aan ons dienstbaar blijft in plaats van dat het ons als Mens degradeert tot organische robots. Het heeft geen zin om de competitie aan te gaan met de computer, zeker niet qua verwerkingssnelheid, geheugen en opslagcapaciteit.

Het is nu de uitdaging ons mens-zijn met al onze vermogens verder te onderzoeken en te ontwikkelen. Zelfkennis op een dieper niveau over onszelf vergaren. Meer van onze ‘Innerlijke Technologie’ (her)activeren. Dán ben je in staat de kracht van mens en machine werkelijk te bundelen, vanuit synergie. De mogelijkheden zijn immens als jij verbindt op een inspirerende manier om duurzame groei te realiseren in lijn met jouw ‘purpose’.

Tijdens het mentale transformatieproces ‘Digimenselijk’ werken wij samen aan bewustzijnsontwikkeling als onderdeel van leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Er ligt een enorm groeipotentieel te wachten om geactiveerd te worden. Een potentieel dat verscholen ligt in het vergroten en verruimen van het bewustzijn en het trainen van verschillende bewustzijnsstaten. Durf jij als leider op ‘Pauze’ te drukken. Realiseer jij tijdens het digitale transformatieproces het ‘echte’ klantcontact. Begrijp jij de impact voor jouw medewerkers? Kan jij alles waarmaken wat je belooft? Dit programma helpt jou om het eerste fundament te leggen in lijn met jouw levensdoel en te verbinden met die van jouw medewerkers. De middelen en de methodes zijn inmiddels ruimschoots voorhanden, welkom in het tijdperk van bewustzijn. Wil jij als leider en mens het verschil maken in het digitale transformatieproces, neem dan contact op.

Investering: € 995,- excl BTW
4 dagdelen (15.00-20.00 uur)

Cor-Jan Bruggeman
https://3timesc.nl
info@3timesc.nl
+31 6 30 18 16 97

Peter Vader
https://petervader.nl
info@petervader.nl
+31 6 53 64 85 52