SpiegelkrachtMet volle vaart 45 minuten in je stoel gedrukt worden, terwijl de wals van alledaagse zaken over ons heen rolt. Een show vol herkenning, waarbij je na afloop verdwaasd rond zal kijken wat een dosis humor en magie zoal voor je aan het licht kunnen brengen. Op ludieke wijze weten deze twee heren herkenbare communicatie voorbeelden uit te vergroten en een ieder een (lach)spiegel voor te houden.

 

Een heerlijk dynamische en interactieve show, waarbij je mond openvalt van verbazeing, herkenning of juist die prachtige schaterlach. Boordevol aannames, kennis over “echt” contact maken en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Deze show presenteert serieuze zaken als het spiegelen van hele gewone gedragingen, het vergroten van kennis en het laten horen van “ons” geweten in een prettige verpakking.

 

Laat je verleiden tot reflectie-verwarring-waardering-kennismaking-communicatie(cirkels)-kennis & verandering. Laat los die angsten en trap samen open deuren in, want ach we weten het eigenlijk best ……….. zonder deuren is er meer ruimte voor samenwerking.

 

Achtergrondinformatie

Deze twee vakgekken samen op 1 podium is voor een gemiddeld mens eigenlijk niet te doen.

Waar de een al jarenlang (inter)nationaal op nummer 1 prijkt met zijn dynamische goochelshows, weet de ander menig hart mat zijn tomeloze inzet als (enter)trainer te veroveren. Als een van de eerste CliniClowns weet hij als geen ander wat “echt” contact betekent.

Ze weten te boeien en te inspireren, doordat kennis en kunde krachtig samenkomt in deze prachtig geregisseerde show “Spiegelkracht”.

Gaan jullie de uitdagingen aan: groot te durven denken, door vooruitgang en verbinding te zoeken in de kleine alledaagse dingen?