peter_vader_trainingen-contact5

Partners van Peter Vader Trainingen

3-times-C

3 Times C

In mijn bedrijf 3*C – Consult, Coach, Change – kan ik als 'directiefluisteraar' mijn kwaliteiten als onafhankelijk denker, visionair en inlevend vermogen volledig inzetten. Mensen zijn wie ze zijn en door hun bewust te maken van hun gedrag, te laten begrijpen waar dit vandaan komt en te combineren met hun natuurlijke talenten, kunnen zij daadwerkelijk zijn wie ze zijn. Hiermee kunnen zij de leider worden die niet harder werkt, maar vanuit balans het geheel overziet, effectief besluiten neemt en sturing geeft. Hiermee reik ik leiders de sleutel tot succes vanuit hun daadwerkelijke ‘zijn’ aan. Dat kan jij ook, mits je bereid jouw ‘waarheid’ onder ogen te komen en goed naar de ‘impact’ van jouw gedrag te kijken.

Smit-Supply-Chainn-Advies

Smit Supply Chain Advies

Smit Supply Chain Advies is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw organisatie, wij helpen u om de organisatie in te richten op een manier waarbij de bedrijfsdoelstellingen maximaal ondersteunt worden. 

Wij kijken daarbij specifiek naar missie visie en strategie van uw organisatie en hoe de goederenstromen, informatiestromen en geldstromen kunnen worden geoptimaliseerd. Dit niet alleen binnen het bedrijf maar ook met stakeholders van buiten het bedrijf zoals uw leverancier en klanten.

Benieuwd naar onze aanpak neem dan contact met ons op.

Jorink-Coaching

Jorink Coaching

Samen op zoek naar dat wat jou beïnvloed, wat jouw waarden en normen zijn, jouw referentiekader en hoe we dat kunnen gebruiken om je doel te behalen. Wat ik belangrijk vind is jou zover te brengen dat je kan laten zien wie je echt bent en waar je voor staat in de rol die je wilt gaan vervullen.

Want geen doel is te ver, als je maar doet wat je leuk vindt.

 

Spookfish-Media

Spookfish

Ik heb ruime ervaring als programmamaker bij zowel landelijke als regionale televisie. Ik werkte voor programma’s als Man bijt Hond, Opgelicht en Memories. 

Tijdens mijn carrière heb ik een groot netwerk opgebouwd van professionele cameramensen, editors, animators en tekstschrijvers, waardoor het mogelijk is de mooiste producties te maken. De technische kwaliteit en de kundigheid van degene die de techniek beheerst zijn heel erg belangrijk, maar dat zijn niet de enige randvoorwaarden voor het maken van een effectieve en aansprekende film.