@PeterVader038

Klantbeleving netjes fb.me/1K3cWGJRZ

6 uur geleden

Dank je @petervader038 voor een inspirerende workshop over non verbale communicatie. Prachtig! Ik kijk uit naar onze kop koffie!

Retweeted 5 dagen geleden


"HUMOR, EEN SERIEUZE ZAAK!"
Peter Vader

Van idee naar concept

HUMORCONSULT

Nu weer even normaal!
 
Een lange vergaderdag, een pittige training, spannende onderhandelingen. Er zijn van die momenten dat iedereen wel wat humor kan gebruiken. Resetten, relativeren, opfrissen: een groep wordt zóveel productiever door de juiste onderbreking. Op dit soort momenten is Peter Vader op zijn sterkst. Schakel hem in als humorconsulent en breng de lach naar binnen.


RODE NEUS REGIOLOKAAL 450x300px


Van voorzichtige glimlach tot bulderende schaterlach. Peter Vader weet een dag te veranderen van gewichtige aangelegenheid tot ontspannen ervaring. Met een zak rode neuzen verstoort hij het moment. Houdt spiegels voor, stelt vragen en maakt het moment luchtiger. Precies wat u zoekt als het allemaal nét even te lang duurt of als het allemaal nét iets te spannend wordt. U kunt humorconsults inschakelen bij grote en kleine bijeenkomsten. Als losmaker of als afsluiter. Overleg met Peter waarom en wanneer u wat lucht wilt toevoegen. En laat u verrassen door zijn ideeën en een passend concept.
Deel via Twitter
Deel via Facebook