@PeterVader038

Klantbeleving netjes fb.me/1K3cWGJRZ

6 uur geleden

Dank je @petervader038 voor een inspirerende workshop over non verbale communicatie. Prachtig! Ik kijk uit naar onze kop koffie!

Retweeted 5 dagen geleden

"A smile is a curve that sets everything straight".
Phyllis Diller

Van idee naar concept

CABARET

Zeg het eens anders


U heeft uw plannen goed voor elkaar. Het probleem is duidelijk. U weet waar het naartoe moet. Uw ideeën zijn doorgerekend. Voor u is er geen twijfel dat u op de juiste weg bent. Gefeliciteerd! U bent een eind op weg. Toch moet er nog een belangrijke stap genomen worden. Het uitleggen van uw plannen aan anderen. Overtuigen, onderhandelen, enthousiasmeren. Zelf loopt u een eind voorop. Heeft de boodschap talloze keren voorbij zien komen. Nu staat u voor een vers publiek. Met eigen belangen en een eigen achtergrond. Hoe gaat u uw verhaal zo helder mogelijk vertellen? Ingewikkelde materie uitleggen op een manier die iedereen begrijpt. Die uw argumenten kracht bijzetten. Een 'ja, wij doen mee' reactie uitlokken. Ons advies: doe het eens heel anders! Met Peter Vader cabaret.


PETER 2 450x300px


In zijn cabaret bedenkt Peter Vader een verrassende manier om uw verhaal te vertellen. Hij neemt de plannen stap voor stap met u door. Stelt vragen die uw publiek ook zou kunnen stellen. Komt met opmerkingen waar u zelf niet aan had gedacht. Op basis van uw verhaal werkt hij een cabaret uit om uw plannen te presenteren. Het klantperspectief staat centraal. Ongeacht of het om interne of externe klanten gaat. Verras uzelf en anderen door uw verhaal eens heel anders te brengen. Doe het met cabaret!
Deel via Twitter
Deel via Facebook