@PeterVader038

Klantbeleving netjes fb.me/1K3cWGJRZ

6 uur geleden

Dank je @petervader038 voor een inspirerende workshop over non verbale communicatie. Prachtig! Ik kijk uit naar onze kop koffie!

Retweeted 5 dagen geleden


"HUMOR, EEN SERIEUZE ZAAK!"
Peter Vader

Van idee naar concept

FOCUS OP CONTACT

Even hélemaal uit je rol

Echt contact maken is een kunst op zich. Hoe maak je jouw kwaliteiten helder aan je team en hoe ontdek je verborgen talent bij een ander? Als er wérkelijk goed contact is, blijft een hechte samenwerking niet lang uit. De training 'Focus op contact' gaat over contact maken en samenwerken. Met speelse oefeningen gaan de cursusleiders op zoek naar eerlijkheid, authenticiteit en oprechte nieuwsgierigheid. Maskers gaan af, clownsneuzen gaan op. Als clown krijgt iedereen de ruimte zichzelf te zijn. Om veilig en losjes uit zijn of haar rol te vallen. Spelen, lachen, ervaren, loslaten en ontplooien. Daar draait het om in deze training, die tot doel heeft het onderling vertrouwen en de teamband te versterken.

Peter Vader werkt voor deze training samen met Louise Vink. Samen met u stellen ze een gericht programma samen. De issues die u wilt aanpakken komen aan de orde in twee onderdelen, Tijdens de clownworkshop leert Peter de deelnemers, gewapend met rode neus, de kunst afkijken van de ultieme levenskunstenaar: de clown. Uw medewerkers worden uitgedaagd om initiatief te nemen, te improviseren en los te komen van vaste rollen en patronen. In het tweede onderdeel is het Louise die zich met de deelnemers richt op het ontdekken en ontplooien van de teamkwaliteiten. Wat zijn hun wensen en ideeën over de samenwerking en over hun taken? Persoonlijke talenten krijgen hierbij ruim baan.

Door de krachtenbundeling van Peter en Louise ontstaat er een goed beeld over het team en het functioneren van het team in de organisatie. Persoonlijke ervaringen en organisatorische issues maken deze training heel concreet en toepasbaar. Elke deelnemer maakt aan het begin van de dag een persoonlijk statuut, waarin hij aangeeft wat hij komt halen en wat hij komt brengen. Oók worden afspraken uit de training vastgelegd in een teamdocument. Zo levert 'Focus op contact' een duurzame bijdrage aan betere teamprocessen!

• Spelen, lachen, ervaren, loslaten, ontplooien
• Versterken onderling vertrouwen
• Verbeteren contact en samenwerking
• Ontwikkelen teamcapaciteiten
• Duurzaam verbeteren van teamprocessen
Deel via Twitter
Deel via Facebook