@PeterVader038

Klantbeleving netjes fb.me/1K3cWGJRZ

6 uur geleden

Dank je @petervader038 voor een inspirerende workshop over non verbale communicatie. Prachtig! Ik kijk uit naar onze kop koffie!

Retweeted 5 dagen geleden

 "HAPPINESS IS THE NATURAL FLOWER OF DUTY".
Phillips Brooks

Van idee naar concept

Communicatie & TeamwaardenWat is jouw rol binnen je team? Hoe gaan jullie met elkaar om? Hoe ziet het normen en waardenpakketje binnen je team er eigenlijk uit? Wanneer stel je bijvoorbeeld grenzen? En ben jezelf bereidt om over grenzen te gaan. Wat levert dat je eigenlijk op? En hoe vaak stel je eigenlijk een (hulp-)vraag aan een collega?

Hoe we met elkaar omgaan. In hoeverre we echt contact met elkaar hebben is heel bepalend voor de kwaliteit van ons werken. We kunnen ons werk nu eenmaal beter doen wanneer we goed in ons vel zitten, we van belang zijn en echt 'gezien' en 'gehoord' worden. Door naaste collega's, maar ook door je leidinggevende. En wat geef je terug?
Maken we daar afspraken over met elkaar? Of is het vanzelfsprekendheid?

Kikki Lindeman en Peter Vader weten het antwoord. Hun hart gaat sneller kloppen van mensen. Van individuen met een persoonlijkheid. Mensen binnen een groep die een bijdrage leveren en die tegelijkertijd dicht bij zichzelf blijven. Kikki en Peter laten je graag zien wat jouw rol binnen een team is. Maar ook waar jouw sterke kanten, talenten en kwetsbaarheden zitten. In een eendaagse training focussen ze op individueel en teamgedrag. Ze helpen je eenvoudig je persoonlijke waarden te formuleren en doen dat vervolgens ook voor het team. De teamwaarden en bijhorende doelen leiden vervolgens tot concrete teamafspraken. Afspraken waar we achter staan. Die we samen hebben geformuleerd en die we gezamenlijk bewaken. Door in contact met elkaar te zijn. En blijven.

Theorie en praktijk. Emotie en ratio. Alles komt samen wanneer Kikki en Peter een dag over de vloer komen. Kikki Lindeman is eigenaar van Bureau Linde. Samenwerking, positionering en het verbinden van mensen en organisatiedoelstellingen, dat is haar passie. Ze werkt met visie, energie , passie en lef. Ze is resultaat gericht en gedreven door ambitie. Een aanpakker dus. Peter Vader kijkt, analyseert, voelt en confronteert. Hij ziet, hij graaft, haalt je uit je comfortzone en zorgt voor een lach. Zet je aan het werk en daagt je uit. Samen zijn ze – door deze verschillende invalshoeken – een ijzersterk team. Een duo dat gelooft in de kracht van het individu. De kracht die nodig is om succesvolle teams te bouwen.

Deze eendaagse training is voor organisaties, teams en groepen die meer uit zichzelf en hun team willen halen. Die een sterker collectief willen worden en zien dat dat uit henzelf moet komen. Die geloven dat persoonlijke waarden passen binnen bijzondere teams en die de meerwaarde zien van verbinding en contact.
Deel via Twitter
Deel via Facebook