@PeterVader038

Klantbeleving netjes fb.me/1K3cWGJRZ

6 uur geleden

Dank je @petervader038 voor een inspirerende workshop over non verbale communicatie. Prachtig! Ik kijk uit naar onze kop koffie!

Retweeted 5 dagen geleden


"HUMOR, EEN SERIEUZE ZAAK!"
Peter Vader

Van idee naar concept

Ankie Swakhoven

Ankie Swakhoven

In plaats van meeliften op elkaars bagagedrager, ieder op z’n eigen eenwieler. Op eigen kracht, maar met hulp van de ander in balans blijven. Zo omschreef Peter ooit onze samenwerking. Een samenwerking die is ontsproten uit écht contact tussen ons beiden en heeft geleid tot het boek ‘Écht contact is hét fundament van communicatie’. Een product van onze samenwerking om trots op te zijn!

Daar waar Peter altijd op zoek gaat naar oprecht contact van binnenuit en een ander bewust maakt van gedragspatronen die verandering in de weg kunnen staan, vervolg ik de door hem ingeslagen weg en werk ik als een katalysator in organisaties om blijvend vanuit écht contact met klanten, medewerkers en management te handelen.

Met Peters humor en mijn energie verrassen we anderen en creëeren we meerwaarde voor organisaties. Meerwaarde waardoor medewerkers en management (nog) sneller kunnen anticiperen op veranderingen en fluctuaties in de markt, en beter tegemoet kunnen komen aan hedendaagse klantbehoeften. Dit leidt tot betere prestaties, tijdwinst en flexibiliteit voor organisaties, en niet te vergeten verrassing, plezier en trots. Zaken waar geen enkele medewerker, klant en management zonder kan!


Jacqueline Jorink

Jacqueline Jorink
Sinds 1 februari 2013 werk ik voor Peter Vader Producties. Ik zal Peter gaan ondersteunen bij het onderhouden en het maken van nieuwe contacten en ben ik aanwezig bij brainstorm bijeenkomsten. Bij deze bijeenkomsten heb ik naast een inhoudelijk rol ook de verantwoordelijkheid voor de verslaglegging.
Kortom ik ben verheugd om het gezicht te worden en zijn van Peter Vader Producties.
Tijdens evenementen, presentaties en trainingen zal ik regelmatig aanwezig zijn en kan je me ontmoeten. Mijn rol is om je welkom te heten en wegwijs te maken bij de desbetreffende activiteit.
Bij internationale trainingen vervul ik een inhoudelijke rol en neem ik grotendeels de vertaling voor mijn rekening.
Mocht u vragen hebben, meer informatie willen of mij in contact wil komen mail me dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kikki Lindeman

Kikki Lindeman
De implementatie van een nieuwe strategie en het faciliteren van de groei van een organisatie was de eerste opdracht waar ik samen met Peter Vader aan mocht werken. Nu zetten we onze samenwerking voort in trainingen.

Mijn kracht is om een brug te slaan tussen de ambitie van de organisatie en de ambitie van mensen. Het geeft betrokkenen handvaten en inzicht in mogelijkheden en uitdagingen. Het creëren van vertrouwen, het zorgen voor beweging en verbinding zijn kenmerkend voor mijn werkwijze. Ik ben gericht op resultaat en relatie en gedreven door ambitie. Ik ben vaak betrokken bij vraagstukken op het terrein van organisatieontwikkeling als het gaat om het implementeren van veranderingen, het verbeteren van samenwerking en het richten en inrichten van organisaties.

In onze trainingen sta jij als medewerker en de samenwerking binnen de organisatie centraal. We onderzoeken samen welke waarden het team bindt en scheppen voorwaarden om dit te kunnen realiseren.