@PeterVader038

Klantbeleving netjes fb.me/1K3cWGJRZ

6 uur geleden

Dank je @petervader038 voor een inspirerende workshop over non verbale communicatie. Prachtig! Ik kijk uit naar onze kop koffie!

Retweeted 5 dagen geleden

"A smile is a curve that sets everything straight".
Phyllis Diller

Van idee naar concept

Over Peter Vader

Lachen is belangrijk, het opent harten en deuren

Voor veranderingen is draagvlak nodig. En om draagvlak te krijgen moet je communiceren. Tot zover is het boekje voor iedereen duidelijk. Maar hoe krijg je handen op elkaar, neuzen één kant op, mouwen opgestroopt, weerstanden overwonnen, teams sterk, écht contact, mensen enthousiast en collega's op één lijn? Dat leer je niet uit boekjes. Daarvoor moet je mensen weten te raken.

Welkom bij Peter Vader! Expert van de lach en deskundig mensenraker. Met trainingen, workshops, concepten en consults die binnenkomen. Wakker schudden, in beweging zetten en in gang houden. Door te zoeken naar de kracht in mensen zelf. Met de lach als middelpunt. Een rode neus als rode draad. Omdat humor harten en deuren opent. En openheid ruimte aan verandering biedt.

Peter Vader weet als geen ander hoe u de vertaalslag maakt van strategisch doel naar brede bewustwording en gedragsverandering. Met programma's die zich richten op mensen. Die een verandering van binnenuit bewerkstelligen. Peter's boodschap is helder: blijf dicht bij jezelf en hou het simpel. Met zijn jarenlange ervaring als clown, docent en manager kan hij dit als geen ander uit- én overdragen. Een dag met Peter Vader is een dag die blijft hangen. Peter Vader komt binnen.

Op deze site leest u alles over ons trainingsaanbod, de workshops en de concepten. Vindt u niets wat aansluit op uw situatie? Neem dan zeker contact met ons op. Want aansluiten is ons vak! We gaan met u om tafel en stippelen de perfecte aanpak samen met u uit.

Curriculum Vitae

peter4900
Owner

Peter Vader Producties B.V.
Januari 1990 - heden

Clown en artistiek leider
Stichting CliniClowns Nederland
Juni 1992 - juli 2009
Peter Vader heeft vanaf de oprichting 16 jaar als clown gewerkt voor Stichting CliniClowns Nederland. De laatste 5 jaar maakte ik deel uit van het MT. Tevens ben ik de grondlegger van het dienstenpakket van CliniClowns.

KHSV te Nijmegen
Docentenopleiding